Buscar este blog

jueves, 10 de noviembre de 2011

"La ciència s'apropa als joves"




http://vimeo.com/16966491

Si us adreçeu a aquest enllaç, trobareu un vídeo de la 15ª setmana de la ciència de la URV i d'altres centres i instituts on es fa recerca i s'hi divulga la seva activitat de R+D.
Aquesta fira  ha evolucionat moltissim desde l'any 1996, en principi nomès hi havien 7 estands i ara ja n'hi han 30,  també s'hi fan actitvitats lúdiques i culturals i Caixa Forum fa conferències i tallers.
En ella s'hi representen totes les àrees del coneixement i el seu màxim objectiu és divulgar l'activitat científica.

2 comentarios:

  1. És una reflexió molt bona, jo soc professor i vec en primera persona l'estrepitós fracas de la ESO, primer no saben quasi bé ni escriure, tenen dificultats amb les matemàtiques bàsiques com podria ser una simple regla de 3, i per no parlar de la lectura, hi ha alumnes catalans que sembla que vinguin de l'estranger.

    També responsabilitzo als pares, alguns cops es veu una falta d'implicació cap els seus fills.

    Una cosa esta clara, un sistema educatiu no es pot canviar o modificar cada any, i portem més de 10 anys, any darrera any modifican el sistema. Jo com a professor estic bastant cremat de programar els meus mòduls (M.P), any darrera any, que si ara estem a la LOGSE, ara la LOE, i amb el senyor Rajoy ja veurem quina llei educativa es treu de la màniga.

    En fi, una bona referència a la realitat d'avui en dia

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Sr. Jesús, estem totalment d'acord amb el que exposa al seu comentari, l'educació no és un joc, amb ella es forjan nens per què arribin a ser personalitats en un futur.

    ResponderEliminar